Om oss

Utdannelse

Bygg & Tømrermester Skjærholt AS ble stiftet av Espen Skjærholt i 2015. Espen er en ung tømrermester med lidenkap og stolthet for yrket sitt. Han var 23 år gammel når han var ferdig utdannet tømrermester. Han var også den yngste i oslo og akershus til å fullføre mesterbrevet på det skolekullet. Espen er utdannet tømrer i bunn, og mesterbrevet hjelper han med å styre en bedrift på en profesjonell måte. Espen har startet på takstmann utdannelsen sin, og tilhører BMTF taksteringsforbund (byggmesternes takseringsforbund). 

Det lille ekstra  

En blir ikke en bedre tømrer av å ha mesterbrev. Mesterbrevet hjelper deg kun med å forstå lovverket, hvilke roller du som profesjonell har, og hvilke konsekvenser som skjer hvis ting ikke går som det skal. Videre har bedriften kompetanse på våtromskurs modul a, b og c.

Hva kan vi tilby

Påbygg, tilbygg, nybygg, kjøkken, vinduer, dører, bad, tak, velux vinduer, terrasser, rehabilitering av gamle by gårds dører til branndører (oppgradering av brannkrav)  totalentreprenør - med andre ord, vi tilbyr alt det en forbruker måtte ønske.